КОТЛЕТИ на шпажках

КОТЛЕТИ на шпажках

Інгредієнти

  • курка (фарш) – 600 г
  • яйця – 2 шт
  • сухарі панірувальні – 3 ст. л.
  • масло вершкове – 100 г
  • манна крупа – 2-3 ст. л.
  • сіль
  • перець червоний солодкий – 1/2 шт
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> масло рослинне – 2 ст. л.

  • молоко – 100 мл

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

КОТЛЕТИ на шпажках

Вершкове масло розтопити . Курячий фарш змішати з молоком, манкою, сіллю, 1 яйцем і вершковим маслом, добре вимісити. Перець очистити від насіння, промити і нарізати дрібними кубиками. Змішати з фаршем. Крок 2

КОТЛЕТИ на шпажках

Сформувати з отриманої маси невеликі котлетки. Вмочити в злегка збите яйце і обваляти в сухарях. Крок 3

КОТЛЕТИ на шпажках

В сковороді розігріти масло і обсмажити котлетки з двох боків до золотистої скоринки. При подачі увіткнути в кожну по дерев'яній шпазі.

0/5 (0 Reviews)