Інгредієнти
- курка (фарш) – 600 г
- яйця – 2 шт
- сухарі панірувальні – 3 ст. л.
- масло вершкове – 100 г
- манна крупа – 2-3 ст. л.
- сіль
- перець червоний солодкий – 1/2 шт
- молоко – 100 мл
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> масло рослинне – 2 ст. л.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Вершкове масло розтопити . Курячий фарш змішати з молоком, манкою, сіллю, 1 яйцем і вершковим маслом, добре вимісити. Перець очистити від насіння, промити і нарізати дрібними кубиками. Змішати з фаршем. Крок 2
Сформувати з отриманої маси невеликі котлетки. Вмочити в злегка збите яйце і обваляти в сухарях. Крок 3
В сковороді розігріти масло і обсмажити котлетки з двох боків до золотистої скоринки. При подачі увіткнути в кожну по дерев'яній шпазі.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!