КОТЛЕТИ & QUOT; НЕЗВИЧНІ & QUOT;

А незвичайні ці котлети тим, що вони з ячкой. І смачно, і корисно.

КОТЛЕТИ & amp; QUOT; НЕЗВИЧНІ & amp; QUOT;

Рецепти наших бабусь Ситне меню x Інгредієнти

  • м'якоть яловичини 300 г
  • цибуля 1 шт.
  • крупа ячна 3 ст. л.
  • сухарі панірувальні 1/2 ст.
  • масло рослинне 4 ст. л.
  • сіль, перець
  • пюре картопляне (або овочеве) для подачі
  • огірки солоні для подачі

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Крупу залити водою і залишити на 30 хв. для набухання. Крок 2 Яловичину, цибулю і крупу пропустити через м'ясорубку. Крок 3 До фаршу додати трохи води, посолити, поперчити. Вимісити. З силою кинути фарш в миску, щоб вийшло повітря. Крок 4 Змочити руки водою і сформувати кульки з фаршу, обваляти в панірувальних сухарях, надаючи їм форму шайби. Крок 5 Котлети обсмажити на добре розігрітій сковороді на олії з двох сторін (приблизно по 10 хв.). Крок 6 Котлети подавати з картопляним пюре і солоними огірками. Смачного!

0/5 (0 Reviews)