КОТЛЕТИ ПО-Донбаська

Смачні котлетки по-донбаськи з хрусткою скоринкою з суміші яловичого і свинячого фаршу з вершковим маслом всередині, яке надає соковитість і ніжність котлет. Такі котлети популярні в східній Україні.

КОТЛЕТИ ПО -ДОНБАССКІ

 КОТЛЕТИ ПО-Донбаська

Ситне меню x Інгредієнти

  • фарш яловичий 600 г
  • фарш свинячий 600 г
  • панірувальні сухарі 180 г
  • масло вершкове 270 г
  • яйце 4 шт.
  • перець за смаком
  • сіль за смаком
  • горіх мускатний 1 щіпка (і)
  • рослинне мало для смаження котлет 500 мл

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

КОТЛЕТИ ПО-Донбаська

Підготувати всі необхідні інгредієнти: прокручений двічі на м'ясорубці свинячий і яловичий фарші, панірувальні сухарі, масло вершкове з холодильника, яйця, сіль, перець мелений і мускатний горіх. Крок 2

КОТЛЕТИ ПО-Донбаська

Масло порізати на брусочки приблизно по 12-15 г і поставити в холодильник. Крок 3

КОТЛЕТИ ПО-Донбаська

гарненько вимісити фарш з сіллю, перцем і мускатним горіхом. Розділити фарш на рівні шматочки по 70-75 р Крок 4

 КОТЛЕТИ ПО-Донбаська

Зробити овальні м'ясні коржі, на корж покласти шматочок масла вершкового. Крок 5

КОТЛЕТИ ПО-Донбаська

Защипнути котлету як пиріжок. Зробити овальну подовжену форму котлет. Крок 6

КОТЛЕТИ ПО-Донбаська

яйця збити з сіллю. Обваляти кожну котлету спочатку в панірувальних сухарях, потім у збитому яйці, знову в сухарях, скласти на дошку і поставити хвилин на 20 в холодильник. Крок 7

КОТЛЕТИ ПО-Донбаська

смажити котлетки в рослинному маслі на середньому вогні або трохи більше середнього до рум'яної скоринки, масло повинне повністю покривати котлети. Крок 8

КОТЛЕТИ ПО-Донбаська

обсмажені котлети скласти в форму для запікання і відправити в розігріту до 200 ° С духовку хвилин на 10.

0/5 (0 Reviews)