ПИРІГ з м'ясного фаршу з запеченою картоплею

Рецепти наших бабусь x Інгредієнти

  • відварене куряче м'ясо 150 г
  • відварна яловичина 150 г
  • яйця 2 шт.
  • цибуля ріпчаста 2 шт.
  • сметана 7 ст. л.
  • сир копчений 100 г
  • картопля 250 г
  • гірчиця 1,5 ч. Л.
  • масло вершкове 30
  • томатна паста 0,5 ч. л.
  • часник (зубчики) 6 шт.
  • манка 2 ст. л.
  • імбир мелений 0,5 ч. л.
  • суміш перців 1 г
  • сіль 1 ч.л..

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

М'ясо і цибулю перекрутити через м'ясорубку. Крок 2

ПИРІГ з м'ясного фаршу з запеченою картоплею

Додати 4 зубчики подрібненого часнику, 2 ст. л. сметани, натертий на крупній тертці сир, манну крупу, імбир, 1 збите яйце, суміш перців і сіль. Все ретельно перемішати. Потім, накрити ємність кришкою і прибрати в холодильник на 1 годину. Крок 3

ПИРІГ з м'ясного фаршу з запеченою картоплею

Розрізати картопля на брусочки середньої величини. Крок 4

ПИРІГ ІЗ М'ЯСНОГО фарш із запеченою картоплею

В окремій ємності змішати 4 ст. л. сметани, розтоплене вершкове масло, гірчицю і томатну пасту, видавити туди 2 зубчики часнику, додати сіль, перець. Крок 5

ПИРІГ з м'ясного фаршу з запеченою картоплею

Отриманий соус вилити в миску з картоплею, перемішати і викласти у форму для запікання в один шар. Запікати в розігрітій до 200 градусів 20 хв. Почекати, поки готову картоплю охолоне. Крок 6

ПИРІГ з м'ясного фаршу з запеченою картоплею

У форму для запікання, змащену маслом, викласти половину фаршу так, щоб захопити стінки. Крок 7

ПИРІГ ІЗ М'ЯСНОГО фарш із запеченою картоплею

У середину викласти часточки картоплі. Крок 8

ПИРІГ ІЗ М'ЯСНОГО фарш із запеченою картоплею

Яйце збити з сіллю і 1 ст. л. сметани, отриманою сумішшю залити картоплю. Крок 9

ПИРІГ ІЗ М'ЯСНОГО фарш із запеченою картоплею

Зверху все накрити другою половиною фаршу. Крок 10 Заповнену форму накрити фольгою і поставити запікатися в духовку при температурі 180 ° C протягом 15 хв. Готову «буханець» нарізати на скибочки.

0/5 (0 Reviews)