ФРИКАДЕЛЬКИ З БІЛІЙ квасолею

смачне, ситне, корисне і нескладне блюдо!

Інгредієнти

  • фарш яловичий 500 г
  • печериці свіжі 100 г
  • квасоля біла 250 г
  • томатний сік 150 мл
  • часник 2 шт.
  • цибуля 1 шт.
  • сіль, перець, цукор 1 щіпка
  • зелень цибулі і петрушка 1 пучок
  • рослинне масло для смаження 200 мл

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

ФРИКАДЕЛЬКИ З БІЛІЙ квасолею

Квасоля треба замочити не менше 4 годин. Крок 2

Печериці порізати пластинами, цибулину і 2 зубки часнику натерти на тертці. Крок 3

ФРИКАДЕЛЬКИ З БІЛІЙ квасолею

Гриби обсмажити на олії, потім додати до них квасолю, томатний сік і тушкувати до готовності квасолі. В кінці варіння додати сіль, перець і цукор. Крок 4

ФРИКАДЕЛЬКИ З БІЛІЙ квасолею

У фарш додати натерті цибулю і часник, сіль, перець, рубану зелень цибулі і петрушки, сформувати фрикадельки і обсмажити їх на сковороді на рослинному маслі. Смачного!

0/5 (0 Reviews)