Листковий пиріг з м'ясом НА СКОВОРОДІ

Дуже смачний, ситний, ароматний пиріг! Бажано фарш готувати самостійно!

листковий пиріг з м'ясом НА СКОВОРОДІ

Рецепти наших бабусь x Інгредієнти

  • молоко – 1 ст. в тісто
  • яйце – 1 шт. в тісто
  • масло рослинне – 0,5 ст. в тісто
  • цукор – 1 ст. л. в тісто
  • сіль – 1 ч. л. в тісто
  • борошно – 3-4 ст. в тісто
  • дріжджі швидкі – 0,5 пакета в тісто
  • фарш свинячий – 300 400 г
  • цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • цибуля зелена – 1 пучок
  • перець духмяний
  • масло рослинне для смаження

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Цибуля ріпчаста порізати півкільцями, обсмажити на маслі, додати фарш і на повільному вогні расщіпіть фарш, помішуючи виделкою; Прибрати фарш з плити (він повинен залишитися напівсирим); До начинці додати сіль і перець за смаком, розмішати, остудити; Крок 2

листковий пиріг з м'ясом НА СКОВОРОДІ

Приготувати дріжджове тісто (я готую в х/б), тісто має бути в міру крутим, збільшеним в 2-3 рази; Тісто розділити на 3 рівні частини; Глибоку сковороду змастити маслом, зелена цибуля нашаткувати; 1 частину тіста розкачати в корж, викласти її на сковороду; На корж викласти 1/2 частину начинки, відступаючи від краю, посипати 1/2 частиною цибулі; Крок 3

листковий пиріг з м'ясом НА СКОВОРОДІ

Розкачати 2-ю корж, накрити нею начинку, краї защипнути; Крок 4

листковий пиріг з м'ясом НА СКОВОРОДІ

Знову викласти фарш, цибулю і накрити останньої коржем; Краї всіх коржів добре защипнути між собою; Закрити пиріг кришкою і готувати на повільному вогні, спочатку підсмаживши з одного боку, потім перевернути і готувати на іншій стороні; Загальний час готування приблизно годину – півтора; Важливо, щоб пропеклась середина; Готовий пиріг вийняти, скропити водою, накрити рушником і дати постояти 10-15 хвилин;

0/5 (0 Reviews)