Пельмені ось такий ліпленням – як курзе – це Дагестанські вареники, але я дуже люблю ліпити з їх м'ясом, зручно, швидко!
Рецепти наших бабусь x Інгредієнти
- вода тепла 1 ст.
- рослинне масло 1 ст. л.
- оцет столовий 1 ст. л.
- яйце 1 шт.
- сіль 1/2 ч. л.
- борошно скільки візьме тісто
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 З'єднати всі складові для тесту, перемішати виделкою і додати борошно, почати заміс, борошна потрібно скільки візьме тісто, воно повинно бути крутим. Після приготування тіста дати йому відпочити хвилин 30. За рахунок оцту тісто виходить дуже і дуже еластичним. Крок 2 Фарш: у мене телятина + свинина + перемелений цибулю через м'ясорубку, сіль і чорний мелений перець. Смачного!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!