ПЕЛЬМЕНИ

Пельмені ось такий ліпленням – як курзе – це Дагестанські вареники, але я дуже люблю ліпити з їх м'ясом, зручно, швидко!

 ПЕЛЬМЕНИ

Рецепти наших бабусь x Інгредієнти

  • вода тепла 1 ст.
  • рослинне масло 1 ст. л.
  • оцет столовий 1 ст. л.
  • яйце 1 шт.
  • сіль 1/2 ч. л.
  • борошно скільки візьме тісто

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 З'єднати всі складові для тесту, перемішати виделкою і додати борошно, почати заміс, борошна потрібно скільки візьме тісто, воно повинно бути крутим. Після приготування тіста дати йому відпочити хвилин 30. За рахунок оцту тісто виходить дуже і дуже еластичним. Крок 2 Фарш: у мене телятина + свинина + перемелений цибулю через м'ясорубку, сіль і чорний мелений перець. Смачного!

0/5 (0 Reviews)