ЗАПІКАНКА З КАРТОПЛІ З індичкою І овочами

Якщо ви плануєте пюре на вечерю, відразу зваріть побільше картоплі, тоді ви без зусиль приготуєте з нього прекрасну запіканку на наступний день.

 ЗАПІКАНКА З & nbsp; КАРТОПЛІ З & nbsp; індичкою І & nbsp; овочами

Інгредієнти

  • 400 г фаршу з індички
  • 700 г картоплі
  • 1 склянку свіжого з с/з зеленого горошку
  • 2 середні морквини
  • 1 цибулина
  • 1 стебло селери
  • 2 зубчики часнику
  • 5 гілочок кропу
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 1 ч. л. сушених прованських трав

  • 1 стакан курячого або овочевого бульйону
  • вершкове масло
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Картопля помойтещеткой і & nbsp; відваріть в & nbsp; підсоленій воді до готовності. Очистіть від шкірки і & nbsp; розімніть в & nbsp; пюре з & nbsp; 1 & nbsp; ст. л. вершкового масла. Приправте сіллю і & nbsp; додайте дрібно нарізаний укроп.Очістіте овочі. Лук, селера Крок 2 і & nbsp; чеснокмелко наріжте, моркву натріть на дрібній тертці. В & nbsp; великій глибокій сковороді розігрійте оливкову олію і & nbsp; обсмажте цибулю і & nbsp; часник до м'якості. Додайте моркву і & nbsp; селера і & nbsp; готуйте 5 & nbsp; мін.Сдвіньте овочі Крок 3 до & nbsp; одному краю сковороди, а & nbsp; на інший покладіть фарш і & nbsp; смажте 5 & nbsp; хв. Потім перемішайте фарш з & nbsp; овочами і & nbsp; посипте сумішшю прованських трав.Влейте Крок 4 в & nbsp; сковороду бульйон і & nbsp; доведіть до & nbsp; кипіння, зменшіть вогонь, накрийте сковороду кришкою і & nbsp; тушкуйте 20 & nbsp; хв., Поки рідина не зменшиться наполовину. Додайте в & nbsp; начинку зелений горошок, прогрійте разом 5 & nbsp; хв. Посоліть і & nbsp; поперчіть. Крок 5 Перекладіть вміст сковороди в & nbsp; жароміцних форму, зверху розподіліть картопляне пюре. На пюре викладіть тонкі скибочки вершкового масла. Запікайте в & nbsp; духовці, розігрітій до 200 & nbsp; ° С, протягом 30 хв.

0/5 (0 Reviews)