Котлети Валленберг дуже популярна страва в Швеції. Їх можна замовити практично в будь-якому ресторані. Будинки шведи їх майже не готують, вважаючи рецепт дуже складним. Але це не так. Трохи терпіння і у вас вийдуть найніжніші котлети на світлі.
Інгредієнти
- 1 кг телятини (вирізка)
- 400 мл вершків жирність 35%
- 4 жовтки
- 10 г солі
- вершкове масло для смаження
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 5 г білого перцю
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Філе телятини пропустіть через м'ясорубку три рази. Крок 2 В фарш додайте вершки, жовтки. Забивати віночком до досягнення однорідної маси. Крок 3 Зліпити котлети вагою в 160 р Обваляйте в сухарях і обсмажте на вершковому маслі. Подавати краще з картопляним пюре, горошком і брусницею. Господині на замітку
Брусницю можна підготувати заздалегідь. Візьміть заморожені ягоди і цукор в пропорції 1: 1. Нагрійте до 40 градусів при постійному помішуванні до розморожування ягід і того моменту, поки цукор не розтане, остудіть.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!