А чи не наліпити нам пельменів? Штук сто! М'ясо є, цибуля є, борошно теж є, і навіть перевірений рецепт тіста для пельменів є.
Інгредієнти
- 500 г борошна
- 2 великих яйця
- холодна вода
- 1/3 ч. л. солі
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Просійте борошно гіркою на робочу поверхню. У центрі зробіть поглиблення. Крок 2
Розбийте яйця в стакан, злегка перемішайте виделкою і долийте стільки холодної води, щоб загальний обсяг рідини став 250 мл. Крок 3
Вилийте яйця з водою в поглиблення в борошні, додайте дрібку солі і почніть виделкою замішувати тісто, потроху підсипаючи борошно з боків «кратера». Крок 4 Коли вся рідина буде замішана, почніть вимішувати тісто руками, присипаючи його трохи борошном, поки воно не стане однорідним і еластичним. Правильно приготоване тісто має розкочуватися без складок і тріщин. Крок 5 Скачайте тісто в кулю, накрийте мискою, залиште на 30 хв. – так воно стане ще більш еластично. Якщо тісто круте, можна додатково звернути його у вологий рушник. Крок 6
Готове тісто ще раз добре вимісити, при необхідності підсипаючи трохи борошна. Правильне тісто не повинно липнути до рук.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!