КОТЛЕТИ З ІНДИКИ з овочами

КОТЛЕТИ З ІНДИКИ з овочами

Конкурс дитячих рецептів & quot; Ложечка за маму & quot; x Інгредієнти

  • 500 г фаршу з індички
  • 1 невелика цибулина
  • 2 зубчики часнику
  • 1 морква
  • 1 кабачок
  • 1 яйце
  • 5 ст. л. соняшникової олії
  • сіль, перець за смаком

Покроковий рецепт приготування

Приготувати фарш з грудки індички. Щоб котлети вийшли ніжніше, пропущений через м'ясорубку фарш можна дополнітльние подрібнити в блендері. Дуже дрібно нарізати цибулю, часник подрібнити, моркву і кабачок натерти на крупній тертці. У сковороді розігріти 2 ст. л. масла, викласти цибулю і часник і злегка прогріти: пару хвилин, тільки щоб цибуля стала прозорою. Чи не смажити! Злегка остудити. Змішати фарш з цибулею, яйцем і натертими овочами. Посолити за смаком. Ретельно вимісити, сформувати котлети і підсмажити в олії, що залишилася. Після того, як котлети злегка обсмажити, можна накрити їх кришкою і тушкувати. Дуже добре такі котлети виходять в пароварці, правда виглядають не так апетитно. Подавати з овочами або у вигляді гамбургера.

0/5 (0 Reviews)