Конкурс дитячих рецептів & quot; Ложечка за маму & quot; x Інгредієнти
- 500 г фаршу з індички
- 1 невелика цибулина
- 2 зубчики часнику
- 1 морква
- 1 кабачок
- 1 яйце
- 5 ст. л. соняшникової олії
- сіль, перець за смаком
Покроковий рецепт приготування
Приготувати фарш з грудки індички. Щоб котлети вийшли ніжніше, пропущений через м'ясорубку фарш можна дополнітльние подрібнити в блендері. Дуже дрібно нарізати цибулю, часник подрібнити, моркву і кабачок натерти на крупній тертці. У сковороді розігріти 2 ст. л. масла, викласти цибулю і часник і злегка прогріти: пару хвилин, тільки щоб цибуля стала прозорою. Чи не смажити! Злегка остудити. Змішати фарш з цибулею, яйцем і натертими овочами. Посолити за смаком. Ретельно вимісити, сформувати котлети і підсмажити в олії, що залишилася. Після того, як котлети злегка обсмажити, можна накрити їх кришкою і тушкувати. Дуже добре такі котлети виходять в пароварці, правда виглядають не так апетитно. Подавати з овочами або у вигляді гамбургера.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!