КОТЛЕТИ З манку і гірчицею

Один з моїх улюблених рецептів. Котлети виходять ніжними без всякого хліба.

КОТЛЕТИ З манку і гірчицею

фарш-кидок x Інгредієнти

  • фарш м'ясний домашній 500 г
  • манна крупа 2 ст.л.
  • гірчиця 2 ч.л.
  • майонез 1 ст.л.
  • цибуля 1 шт.
  • яйце 1 шт.
  • сіль 1/2 ч.л.
  • спеції 1 щіпка (і )

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 У фарш додати манку, гірчицю і яйце, перемішати до однорідної маси і залишити хвилин на 30 і більше, щоб манка набухла і маса стала пишною. Крок 2 Ріпчасту цибулю очистити і дуже дрібно нарізати. Додати в фарш дрібно нарізану ріпчасту цибулю, майонез, сіль і спеції, добре перемішати. Сформувати невеликі котлети, за бажанням обваляти в борошні або панірувальних сухарях. Крок 3

Смажити котлети на середньому вогні з двох сторін до золотистого кольору. Потім вогонь зменшити на мінімум, налити в сковороду 50 г води, накрити кришкою і трохи загасити обсмажені котлети. Подавати з гарніром або свіжими овочами, прикрасивши зеленню. Смачного!

0/5 (0 Reviews)