Один з моїх улюблених рецептів. Котлети виходять ніжними без всякого хліба.
фарш-кидок x Інгредієнти
- фарш м'ясний домашній 500 г
- манна крупа 2 ст.л.
- гірчиця 2 ч.л.
- майонез 1 ст.л.
- цибуля 1 шт.
- яйце 1 шт.
- сіль 1/2 ч.л.
- спеції 1 щіпка (і )
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 У фарш додати манку, гірчицю і яйце, перемішати до однорідної маси і залишити хвилин на 30 і більше, щоб манка набухла і маса стала пишною. Крок 2 Ріпчасту цибулю очистити і дуже дрібно нарізати. Додати в фарш дрібно нарізану ріпчасту цибулю, майонез, сіль і спеції, добре перемішати. Сформувати невеликі котлети, за бажанням обваляти в борошні або панірувальних сухарях. Крок 3
Смажити котлети на середньому вогні з двох сторін до золотистого кольору. Потім вогонь зменшити на мінімум, налити в сковороду 50 г води, накрити кришкою і трохи загасити обсмажені котлети. Подавати з гарніром або свіжими овочами, прикрасивши зеленню. Смачного!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!