Ці симпатичні котлети не вимагають смаження. Вони готуються в духовці і виходять ситними і смачними. Цей рецепт нескладний у приготуванні, а результат приємно здивує своєю оригінальністю не тільки вас, але і вашу сім'ю.
фарш-кидок x Інгредієнти
- фарш з індички 300 г
- цибулина 1 шт.
- яйце 6 шт.
- білий хліб г
- сир 60 г
- молоко 0.5 л
- спеції 3 щіпка (і)
- сіль 1 щіпка (і)
- зелень 1 пучок (а)
- рослинне масло для смаження 0.5 ст.л.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Готуємо інгредієнти для фаршу. Фарш я зробила на половину з стегна індички, на половину з грудки індички. Крок 2
Замочуємо в молоці білий хліб. На тертці натираємо сир. Цибулину дрібно нарізаємо. Крок 3
Намоклий хліб віджимають, додаємо в фарш також нарізану цибулю і сир. Крок 4
Все ретельно перемішуємо разом з яйцем. Крок 5
Додаємо за смаком спеції, сіль. Також можна додати в фарш зелень (петрушку, кріп, зелена цибуля). Крок 6
деко змащуємо рослинним маслом. Крок 7
Формуємо, злегка обваляти в борошні, котлети. Крок 8
Робимо в центрі котлет невелике заглиблення. Акуратно в центр кожної котлети поміщає велике яйце. Крок 9
Зверху посипаємо сиром і зеленню. Ставимо в розігріту духовку на 180 градусів приблизно на 30 хвилин. Крок 10
Ситні, апетитні котлети з яйцем готові! Подавати з картоплею, овочами, рисом або гречкою. Корисна порада
Для того, щоб не тікав білок з центру котлет (якщо яйце велике), яйце можна розбити окремо в миску і ложкою перемістити жовток з частиною білка в центр котлети.
Господині на заміткуТакі котлети можна готувати з різного м'яса: телятини, яловичини, курки, індички, свинини. М'ясо не обов'язково перекручувати через м'ясорубку. Можна приготувати цю страву з дрібно рубаного м'яса.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!