КОТЛЕТИ З ІНДИКИ З ЯЙЦЕМ

Ці симпатичні котлети не вимагають смаження. Вони готуються в духовці і виходять ситними і смачними. Цей рецепт нескладний у приготуванні, а результат приємно здивує своєю оригінальністю не тільки вас, але і вашу сім'ю.

фарш-кидок x Інгредієнти

  • фарш з індички 300 г
  • цибулина 1 шт.
  • яйце 6 шт.
  • білий хліб г
  • сир 60 г
  • молоко 0.5 л
  • спеції 3 щіпка (і)
  • сіль 1 щіпка (і)
  • зелень 1 пучок (а)
  • рослинне масло для смаження 0.5 ст.л.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

КОТЛЕТИ З ІНДИКИ З яйцем

Готуємо інгредієнти для фаршу. Фарш я зробила на половину з стегна індички, на половину з грудки індички. Крок 2

КОТЛЕТИ З ІНДИКИ З яйцем

Замочуємо в молоці білий хліб. На тертці натираємо сир. Цибулину дрібно нарізаємо. Крок 3

КОТЛЕТИ З ІНДИКИ З яйцем

Намоклий хліб віджимають, додаємо в фарш також нарізану цибулю і сир. Крок 4

КОТЛЕТИ З ІНДИКИ З яйцем

Все ретельно перемішуємо разом з яйцем. Крок 5

КОТЛЕТИ З ІНДИКИ З яйцем

Додаємо за смаком спеції, сіль. Також можна додати в фарш зелень (петрушку, кріп, зелена цибуля). Крок 6

КОТЛЕТИ З ІНДИКИ З яйцем

деко змащуємо рослинним маслом. Крок 7

КОТЛЕТИ З ІНДИКИ З яйцем

Формуємо, злегка обваляти в борошні, котлети. Крок 8

КОТЛЕТИ З ІНДИКИ З яйцем

Робимо в центрі котлет невелике заглиблення. Акуратно в центр кожної котлети поміщає велике яйце. Крок 9

КОТЛЕТИ З ІНДИКИ З яйцем

Зверху посипаємо сиром і зеленню. Ставимо в розігріту духовку на 180 градусів приблизно на 30 хвилин. Крок 10

Ситні, апетитні котлети з яйцем готові! Подавати з картоплею, овочами, рисом або гречкою. Корисна порада

Для того, щоб не тікав білок з центру котлет (якщо яйце велике), яйце можна розбити окремо в миску і ложкою перемістити жовток з частиною білка в центр котлети.

Господині на замітку

Такі котлети можна готувати з різного м'яса: телятини, яловичини, курки, індички, свинини. М'ясо не обов'язково перекручувати через м'ясорубку. Можна приготувати цю страву з дрібно рубаного м'яса.

0/5 (0 Reviews)