Ніжне куряче філе з шинкою, томатами та оливками.
Інгредієнти
- куряче філе 1 кг
- цибуля ріпчаста 1 шт.
- часник 2 зуб.
- перець болгарський 2 шт .
- шинка 100 г
- помідори 5 шт.
- оливки б/к 30 г
- маслини б/к 30 г
- чебрець 4 гілочки
- петрушка
- масло оливкове 3 ст. л.
- сіль, перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Інгредієнти: Крок 2
Курку нарізаємо великими скибочками, шинку – дрібними брусочками, цибулю і перець – півкільцями, з часнику дістанемо сердцевінку і наріжемо пластинами, петрушку дрібно нарубаємо. Помідори обшпарити і знімемо шкірку, наріжемо шматочками. Крок 3
курку обсмажити на сковороді в 1 ст л масла. У сотейнику розігріємо масло, що залишилося і обсмажити часник. Крок 4
До часнику додамо лук, обсмажити трохи, додамо шинку, прогріємо ще трохи. Потім перець, помідори і чебрець. Готуємо близько 10 хвилин. Крок 5
додаємо курку, оливки, і готуємо 10 хвилин. Додамо петрушку. Готово. Крок 6
готову страву можна прикрасити гілочкою свіжого чебрецю. Смачного!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!