КУРКА ПО-Андалузький

Ніжне куряче філе з шинкою, томатами та оливками.

 КУРКА ПО-Андалузький

Інгредієнти

  • куряче філе 1 кг
  • цибуля ріпчаста 1 шт.
  • часник 2 зуб.
  • перець болгарський 2 шт .
  • шинка 100 г
  • помідори 5 шт.
  • оливки б/к 30 г
  • маслини б/к 30 г
  • чебрець 4 гілочки
  • петрушка
  • масло оливкове 3 ст. л.
  • сіль, перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Інгредієнти: Крок 2

Курку нарізаємо великими скибочками, шинку – дрібними брусочками, цибулю і перець – півкільцями, з часнику дістанемо сердцевінку і наріжемо пластинами, петрушку дрібно нарубаємо. Помідори обшпарити і знімемо шкірку, наріжемо шматочками. Крок 3

КУРКА ПО-Андалузький

курку обсмажити на сковороді в 1 ст л масла. У сотейнику розігріємо масло, що залишилося і обсмажити часник. Крок 4

КУРКА ПО-Андалузький

До часнику додамо лук, обсмажити трохи, додамо шинку, прогріємо ще трохи. Потім перець, помідори і чебрець. Готуємо близько 10 хвилин. Крок 5

КУРКА ПО-Андалузький

додаємо курку, оливки, і готуємо 10 хвилин. Додамо петрушку. Готово. Крок 6

КУРКА ПО-Андалузький

готову страву можна прикрасити гілочкою свіжого чебрецю. Смачного!

0/5 (0 Reviews)