Дуже смачна куряча відбивна з маком! Найсмачніше відбивних я ще не пробувала!
Конкурс рецептів & quot; Святкові рецепти з куркою & quot; x Інгредієнти
- Курячий стегенце “Особливий” – 600 г
- Кефір – 150 г
- Мак – 3 ст.л.
- Яєчний білок – 1 шт.
- Соус чилі – 1 ч.л.
- Приправа для курки – за смаком
- Борошно
- Сіль – за смаком
- Перець – за смаком
< h2 class = "recipe__ingredient-title"> Покроковий рецепт приготування
Крок 1
З стегенець ( можна використовувати філе грудки) видалити шкіру, потім розрізати на дві-три пластини, загорнути в харчову плівку і добре відбити. Крок 2
Змішати кефір, соус чилі, сирий білок, додати сіль, приправу. І в цю суміш покласти відбивні, перемішати з маринадом і залишити на 10-15 хв. Крок 3
Мак змішати з борошном. У цій паніровці вмочити відбивні з двох сторін. Крок 4
У сковороді розжарити рослинне масло і смажити запаніровані відбивні до золотистої скоринки по 3-5 хвилин з кожного боку. Смачного!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!