Інгредієнти
- 4 свинячі відбивні на кістки товщиною 2,5 см
- по 1 великого червоного і жовтому солодкого перцю
- 1 велика цибулина
- 2 філе анчоуса (за бажанням)
- 1 гілочка розмарину
- 3 гілочки петрушки
- 2 зубчики часнику
- 5 ст. л. білого винного оцту
- 2 ст. л. вершкового масла
- 2 ст. л. оливкового масла
- сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Наріжте цибулю дрібними кубиками, перець – довгими смужками. Порубати часник і анчоуси. М'ясо посоліть і поперчіть. Розігрійте сковороду з оливковою олією і смажте відбивні з одного боку до золотистого кольору 3 хв., Потім переверніть і смажте ще 1 хв. Перекладіть м'ясо на тарілку. Крок 2 Покладіть в сковороду цибулю і смажте на середньому вогні 3 хв., Додайте солодкий перець, анчоуси і розмарин і готуйте 4 хв. Покладіть часник і смажте 30 сек., До появи аромату. Влийте 3/4стакана води і 3 ст. л. оцту, доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь і готуйте 5-8 хв., Поки об'єм рідини не зменшиться до половини склянки, видаліть розмарин. Крок 3 Поверніть відбивні в сковороду і готуйте ще 5 хв. на слабкому вогні. Перекладіть відбивні на блюдо, додайте в соус петрушку, посоліть і поперчіть, влийте оцет, додайте вершкове масло і розмішайте. Додайте соус до м'яса і подавайте.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!