Інгредієнти
- 4 великих філе курячої грудки
- 2 кульки моцарели
- 4 скибочки хорошою шинки
- 4 великих листочка базиліка
- оливкова олія «екстра вірджин»
- сушені італійські трави
- мука
- сіль, мелений чорний перець
- Для салату:
- 300 г зеленого мікс-салату
- оливкова олія «екстра вірджин»
- бальзамічний оцет
- кедрові горіхи
Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ
Крок 1
Надріжте кожне куряче філе уздовж навпіл, не прорізаючи до кінця, щоб філе можна було відкрити як книгу. Крок 2
Накрийте розкрите філе плівкою і злегка відбийте товкачем або важкої рукояткою ножа. Приправте філе зсередини сіллю і перцем, збризніть маслом. Крок 3
Наріжте моцарелу тонкими скибочками. Покладіть на 1 сторону розрізаного філе моцарелу, потім листочок базиліка іветчіну. «Закрийте» філе і заколіть 2 зубочистками. Крок 4
Змішайте борошно з італійськими травами, обваляйте філе. У великій сковороді розігрійте на середньому вогні оливкову олію і обсмажте філе без кришки, по 5 хв. з кожного боку. Потім в повному обсязі закрийте кришкою і доведіть до готовності. Крок 5
Поки готуються грудки, обсмажте кедрові горіхи на сухій сковороді, струшуючи, до золотистого кольору. Крок 6
Збризніть мікс-салат оливковою олією, перемішайте. Полийте салат бальзамічним оцтом, викладіть поруч грудки, посипте салат горіхами і подавайте.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!