Курячі ГРУДКИ з сиром І шинкою

КУРЯЧІ ГРУДКИ З & nbsp; сиром І & nbsp; шинкою

КУРЯЧІ ГРУДКИ З & nbsp; сиром І & nbsp; шинкою

Інгредієнти

  • 4 великих філе курячої грудки
  • 2 кульки моцарели
  • 4 скибочки хорошою шинки
  • 4 великих листочка базиліка
  • оливкова олія «екстра вірджин»
  • сушені італійські трави
  • мука
  • сіль, мелений чорний перець
  • Для салату:
  • 300 г зеленого мікс-салату
  • оливкова олія «екстра вірджин»
  • бальзамічний оцет
  • кедрові горіхи

Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ

Крок 1

КУРЯЧІ ГРУДКИ З & nbsp; сиром І & nbsp; шинкою

Надріжте кожне куряче філе уздовж навпіл, не прорізаючи до кінця, щоб філе можна було відкрити як книгу. Крок 2

КУРЯЧІ ГРУДКИ З & nbsp; сиром І & nbsp; шинкою

Накрийте розкрите філе плівкою і злегка відбийте товкачем або важкої рукояткою ножа. Приправте філе зсередини сіллю і перцем, збризніть маслом. Крок 3

КУРЯЧІ ГРУДКИ З & nbsp; сиром І & nbsp; шинкою

Наріжте моцарелу тонкими скибочками. Покладіть на 1 сторону розрізаного філе моцарелу, потім листочок базиліка іветчіну. «Закрийте» філе і заколіть 2 зубочистками. Крок 4

КУРЯЧІ ГРУДКИ З & nbsp; сиром І & nbsp; шинкою

Змішайте борошно з італійськими травами, обваляйте філе. У великій сковороді розігрійте на середньому вогні оливкову олію і обсмажте філе без кришки, по 5 хв. з кожного боку. Потім в повному обсязі закрийте кришкою і доведіть до готовності. Крок 5

КУРЯЧІ ГРУДКИ З & nbsp; сиром І & nbsp; шинкою

Поки готуються грудки, обсмажте кедрові горіхи на сухій сковороді, струшуючи, до золотистого кольору. Крок 6

КУРЯЧІ ГРУДКИ З & nbsp; сиром І & nbsp; шинкою

Збризніть мікс-салат оливковою олією, перемішайте. Полийте салат бальзамічним оцтом, викладіть поруч грудки, посипте салат горіхами і подавайте.

0/5 (0 Reviews)