Сицилійської КАРТОПЛЯНИЙ ПИРІГ В мультиварці

& nbsp; & nbsp; & nbsp;
& nbsp;

Інгредієнти

  • 1,3 кг картоплі
  • 200 г сирокопченої шинки
  • 250 мл молока
  • 100 г вершкового масла
  • 4 яйця
  • 2 зубчики часнику
  • 200 г тертого пармезану
  • 6 шматочків салямі
  • 200 г сиру Гауда
  • 3 гілочки петрушки
  • 3 гілочки чебрецю
  • 50 г свіжих хлібних крихт
  • сіль, перець

Покроковий рецепт приготування

крок 1

Підготувати мультиварку і інгредієнти. Крок 2

сицилійської КАРТОПЛЯНИЙ ПИРІГ В мультиварці

Картопля вимити, очистити і відварити в мультиварці на режимі «Варка на пару», 25 хв. Перекласти в миску, додати молоко і 75 г масла і розім'яти в пюре. Крок 3

сицилійської КАРТОПЛЯНИЙ ПИРІГ В мультиварці

Часник очистити і подрібнити. Сир Гауда нарізати невеликими кубиками, салямі – соломкою. Петрушку і чебрець вимити, обсушити й подрібнити. Шинку нарізати кубиками й обсмажити в мультиварці на режимі «Жарка», 6 хв. Крок 4

сицилійської КАРТОПЛЯНИЙ ПИРІГ В мультиварці

Шинку нарізати кубиками й обсмажити в мультиварці на режимі «Жарка», 6 хв. Крок 5

сицилійської КАРТОПЛЯНИЙ ПИРІГ В мультиварці

Додати в картопляне пюре разом з яйцями, часником, пармезаном, салямі, сиром Гауда і зеленню. Посолити, поперчити за смаком і ретельно перемішати. Крок 6

сицилійської КАРТОПЛЯНИЙ ПИРІГ В мультиварці

Разровнять поверхню і присипати хлібними крихтами. Закрити кришкою і готувати в режимі «Запікання» 45 хв.

0/5 (0 Reviews)