& nbsp; & nbsp; & nbsp;
& nbsp;
Інгредієнти
- 1,3 кг картоплі
- 200 г сирокопченої шинки
- 250 мл молока
- 100 г вершкового масла
- 4 яйця
- 2 зубчики часнику
- 200 г тертого пармезану
- 6 шматочків салямі
- 200 г сиру Гауда
- 3 гілочки петрушки
- 3 гілочки чебрецю
- 50 г свіжих хлібних крихт
- сіль, перець
Покроковий рецепт приготування
крок 1
Підготувати мультиварку і інгредієнти. Крок 2
Картопля вимити, очистити і відварити в мультиварці на режимі «Варка на пару», 25 хв. Перекласти в миску, додати молоко і 75 г масла і розім'яти в пюре. Крок 3
Часник очистити і подрібнити. Сир Гауда нарізати невеликими кубиками, салямі – соломкою. Петрушку і чебрець вимити, обсушити й подрібнити. Шинку нарізати кубиками й обсмажити в мультиварці на режимі «Жарка», 6 хв. Крок 4
Шинку нарізати кубиками й обсмажити в мультиварці на режимі «Жарка», 6 хв. Крок 5
Додати в картопляне пюре разом з яйцями, часником, пармезаном, салямі, сиром Гауда і зеленню. Посолити, поперчити за смаком і ретельно перемішати. Крок 6
Разровнять поверхню і присипати хлібними крихтами. Закрити кришкою і готувати в режимі «Запікання» 45 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!