Курячі КОТЛЕТИ З запечені овочі

Курячі котлети & mdash; просте і смачне блюдо. Надати їм незвичайний аромат і додаткову соковитість можна, додавши в фарш трохи баранячого жиру. Вийде більш ситний і зимовий варіант. А овочі, запечені в духовці до м'якості & mdash; відмінний гарнір не тільки для таких котлет, але і для будь-якого іншого м'ясної страви.

КУРЯЧІ КОТЛЕТИ З запечені овочі

Інгредієнти

  • куряче стегно – 800 г
  • баранячий жир – 100 г
  • цибуля ріпчаста – 100 г
  • баклажан – 2 шт.
  • помідор -5 шт.
  • оливкова олія – ​​за смаком
  • сіль і мелений перець – за смаком

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Пропустити курячі стегна через м'ясорубку разом з баранячим жиром і ріпчастою цибулею. Посолити і поперчити. Надати будь-яку бажану форму і смажити з двох сторін на розпеченій сковороді з невеликою кількістю рослинного масла. Крок 2 Розігріти духовку до 200 градусів. Викласти цілий баклажан і помідори на деко, відправити в духовку на 40-50 хвилин до готовності. Крок 3 Дістати овочі, очистити від шкірки. Дрібно нарізати. Перекласти помідори і баклажан в дві окремі миски. Кожну заправити оливковою олією, посолити і поперчити за смаком. Подавати разом з котлетами. До речі

Рецепт надано Андрієм Ревунова, шеф-кухарем ресторану ZOO Beer & amp; Grill.

0/5 (0 Reviews)