М'ясо виходить соковите і ароматне !! Їсти його одне задоволення! & Nbsp; Соус не потрібно. А овочі тільки доповнюють цю смачну композицію. Головне не пересушити!
Всі на пікнік x Інгредієнти
- курячі грудки 4 шт.
- імбир 1 шт.
- апельсин 1 шт.
- мед 1 ст.л.
- соєвий соус 1 ст.л.
- соняшникова олія 1 ст.л..
- печериці 200 г
- часник 3 шт.
- кабачки молоді 2 шт.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Курячі грудки вимити й обсушити паперовим рушником. Нарізати кубиками. Для маринаду: часник пропустити через прес, у апельсина натерти цедру і вичавити сік, імбир (приблизно 2 см) натерти на дрібній тертці. До цієї суміші додати соєвий соус, мед і соняшникову олію. Все добре перемішати і залити цим маринадом шматочки курки. Печериці помити, дати стекти воді. Додати до м'яса і маринувати все разом мінімум 1 годину. Крок 2
Кабачки помити і порізати кільцями. На дерев'яні шпажки нанизати по черзі кабачки, м'ясо і печериці. Крок 3
Обсмажити на грилі 8 хвилин з усіх боків. Крок 4
Подавати з відвареним рисом. Смачного! Корисна порада
Якщо ви будете готувати на відкритому вогні, тоді шпажки потрібно на годину замочити у воді, щоб вони не згоріли!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!