Курячі шашлички В імбирний-цитрусові МАРИНАДІ

М'ясо виходить соковите і ароматне !! Їсти його одне задоволення! & Nbsp; Соус не потрібно. А овочі тільки доповнюють цю смачну композицію. Головне не пересушити!

курячі шашлички В імбирний-цитрусові МАРИНАДІ

Всі на пікнік x Інгредієнти

  • курячі грудки 4 шт.
  • імбир 1 шт.
  • апельсин 1 шт.
  • мед 1 ст.л.
  • соєвий соус 1 ст.л.
  • соняшникова олія 1 ст.л..
  • печериці 200 г
  • часник 3 шт.
  • кабачки молоді 2 шт.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Курячі грудки вимити й обсушити паперовим рушником. Нарізати кубиками. Для маринаду: часник пропустити через прес, у апельсина натерти цедру і вичавити сік, імбир (приблизно 2 см) натерти на дрібній тертці. До цієї суміші додати соєвий соус, мед і соняшникову олію. Все добре перемішати і залити цим маринадом шматочки курки. Печериці помити, дати стекти воді. Додати до м'яса і маринувати все разом мінімум 1 годину. Крок 2

Курячі шашлички В ІМБІРНО- цитрусові МАРИНАДІ

Кабачки помити і порізати кільцями. На дерев'яні шпажки нанизати по черзі кабачки, м'ясо і печериці. Крок 3

Курячі шашлички В ІМБІРНО- цитрусові МАРИНАДІ

Обсмажити на грилі 8 хвилин з усіх боків. Крок 4

Курячі шашлички В ІМБІРНО- цитрусові МАРИНАДІ

Подавати з відвареним рисом. Смачного! Корисна порада

Якщо ви будете готувати на відкритому вогні, тоді шпажки потрібно на годину замочити у воді, щоб вони не згоріли!

0/5 (0 Reviews)