Міні-шашлички & ndash; & nbsp; прекрасний вихід & nbsp; з положення, коли & nbsp; ви не знаєте точно, & nbsp; скільки саме у вас & nbsp; буде гостей. Просто & nbsp; тримаєте вдома дерев'яні шпажки & ndash; на них & nbsp; можна нанизати будь & nbsp; види м'яса або морепродуктів, правильно & nbsp; їх нарізавши.
Інгредієнти
- 24 великі сирі креветки
- 600 г курячих сердечок
- 600 г філе стегна індички
- будь-який соус на ваш смак
Для маринаду:
- 5 см свіжого кореня імбиру
- 2 зубчики часнику
- 1 ч. Л. меду
- 100 мл соєвого соусу
- 2 ст. л. рослинного масла
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Очистіть креветки від панцира, залишивши хвостики. Надріжте спинку по центру, видаліть темну кишкову вену. Крок 2 У курячих сердечок відріжте судини, дуже легко надсекіте поверхню сердечок на глибину 1-2 мм. Крок 3 Філе стегна індички наріжте шматками такого ж, як сердечка, розміру. Крок 4 Для маринаду очистіть імбир і часник, натріть на самій дрібній тертці, змішайте з усіма іншими інгредієнтами. Замаринуйте сердечка, стегно і креветки в вийшла суміші мінімум на 20 хв., Краще на 12 год. Крок 5 Перед приготуванням розігрійте духовку (краще з грилем) до 200 ° С. Встановіть на деко грати, нанизайте шашлички на шпажки, укладіть на решітку і запікайте від 5 до 15 хв. Подавайте з улюбленими соусами на вибір.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!