КУРЯЧИЙ СУП З ЦУККИНИ, шинкою і петрушку

КУРЯЧИЙ СУП З ЦУККИНИ, шинкою і петрушку

Інгредієнти

  • 100 г вареної шинки
  • 1 ст . л. оливкового масла
  • 0,5 свіжого цукіні
  • чорний мелений перець
  • невеликий пучок петрушки
  • 1 пакет «Курячого супу з вермішеллю»

Покроковий рецепт приготування

Цукіні нарізати тонкими скибочками завдовжки близько 10 см. Шинку нарізати шматочками розміром близько 1 см. Петрушку крупно нашаткувати. Довести до кипіння 0,75 л води, висипати в неї вміст пакета і шинку. Через 2 хв. додати цукіні. Коли вермішель звариться, зняти з вогню, додати оливкове масло, приправити перцем за смаком, перемішати і розлити по тарілках. Подати, посипавши петрушкою.

0/5 (0 Reviews)