Інгредієнти
- 100 г вареної шинки
- 1 ст . л. оливкового масла
- 0,5 свіжого цукіні
- чорний мелений перець
- невеликий пучок петрушки
- 1 пакет «Курячого супу з вермішеллю»
Покроковий рецепт приготування
Цукіні нарізати тонкими скибочками завдовжки близько 10 см. Шинку нарізати шматочками розміром близько 1 см. Петрушку крупно нашаткувати. Довести до кипіння 0,75 л води, висипати в неї вміст пакета і шинку. Через 2 хв. додати цукіні. Коли вермішель звариться, зняти з вогню, додати оливкове масло, приправити перцем за смаком, перемішати і розлити по тарілках. Подати, посипавши петрушкою.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!