КАРТОПЛЯ СЕН-Флорента

КАРТОПЛЯ СЕН-Флорента

Інгредієнти < ul>

  • вермішель дрібна яєчна – 70-100 г
  • борошно – 130-150 г
  • шинка сиров'ялена (пармська) – 100 г
  • картопля крохмалистий – 1,5 кг
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> сухарі панірувальні – 80-100 г

  • перець чорний мелений
  • масло для фритюру
  • сіль
  • масло вершкове – 50 г
  • яйце – 6 шт.
  • горіх мускатний – 0,3 ч. л.
  • Покроковий рецепт приготування

    Крок 1 Картоплю очистити, розрізати на 3-4 частини, відварити в киплячій підсоленій воді до готовності. Підсушити під кришкою, на самому мінімальному вогні. Поверхня картоплі повинна біліть. Протерти через сито в каструлю, додати мускатний горіх, сіль, перець і вершкове масло і трохи прогріти, постійно помішуючи. Зняти з вогню, остудити. Крок 2 Додати в пюре 4 жовтки, потім дрібно нарізану шинку. 2 яйця збити з 2 білками і дрібкою солі в піну. Крок 3 Вермішель потовкти у велику крихту, змішати з панірувальними сухарями і перцем. Крок 4 Картопляну масу викласти на пріпиленний борошном стіл, якщо вона розходиться, додати трохи борошна. Розкачати масу в ковбаску діаметром 1,5-2 см і нарізати на невеликі довгасті шматочки. Крок 5 Кожен шматочок обваляти в борошні, насадити на вилку і занурити спочатку в яєчну суміш, потім обваляти в паніровці, злегка вдавлюючи її в картопляну масу виделкою і формуючи плоскі батончики. Смажити в розігрітій до 160-180 ° С олії до золотистої скоринки. Крок 6 Викласти на паперові рушники, щоб стік зайвий жир. Подавати негайно.

    0/5 (0 Reviews)