Інгредієнти
- вершкове масло для змазування дека – 1 ст. л.
Для начинки:
- шинка – 150 г
- сіль, перець
- картопля – 800 г
- щіпка тертого мускатного горіха
- зварені круто яйця – 4 шт.
- сир Чеддер – 100 г
- вершкове масло – 2 ст. л.
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> російський сир – 200 г
Для тіста:
- борошно – 1,5 склянки
- розпушувач – 1 ч. л.
- вершкове масло – 2 ст. л.
- кефір – 100 мл
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Приготувати тісто. У миску просіяти борошно, розпушувач і сіль. Додати розм'якшене вершкове масло і кефір. Перемішати і викласти на присипану борошном поверхню. Вимісити гладке, еластичне тісто, повернути його в миску, накрити і відставити. Крок 2
Приготувати начинку. Картопля зварити в мундирі в підсоленій воді, 25 хв. Дати охолонути, потім очистити від шкірки і розім'яти з вершковим маслом в пюре. Приправити сіллю, чорним перцем і мускатним горіхом. Крок 3
російський сир натерти на крупній тертці, додати до картоплі і ретельно перемішати. Крок 4
Шинку, сир чеддер і яйця нарізати дрібними кубиками. Скласти в миску і акуратно перемішати. Крок 5
Розкачати тісто в пласт розміром трохи більше дека. Змастити деко олією і викласти на нього тісто. Крок 6
Розігріти духовку до 190 ° С. Зверху рівномірно розподілити начинку з картопляного пюре, розрівняти і посипати сумішшю з шинки, сиру і яєць. Кінці пласта трохи витягнути і сформувати з них високий бортик. Випікати 40 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!