Конкурс рецептів Груші. Номінація Святкові десерти з грушами x Інгредієнти
- груша – 100 г
- салатна суміш (рукола, фрізе ) – 30 г
- сіль – 2 г
- перець – 2 г
- м'ята – 5 г
- оцет малиновий – 5 г
- масло оливкове – 10 г
- сироп малиновий – 15 г
- цукор – 2 г
- ягоди червоної смородини і ожини – 50 г
- шинка – 50 г
Покроковий рецепт приготування
Тонкі скибочки шинки викласти на тарілку з часточками очищених від шкіри і насіння груш, зверху викласти салатну суміш і ягоди, полити заправкою з малинового сиропу, оцту, оливкового масла, солі, цукру і перцю, прикрасити гілочками м'яти. Господині на замітку
Шинку можна замінити сирокопченої ковбасою. Ягоди можна взяти будь-які інші, по сезону.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!