ДЕСЕРТ ІЗ ШИНКИ, ГРУШ І ЛІСОВИХ ЯГІД

ДЕСЕРТ ІЗ ШИНКИ, ГРУШ І ЛІСОВИХ ЯГІД

Конкурс рецептів Груші. Номінація Святкові десерти з грушами x Інгредієнти

  • груша – 100 г
  • салатна суміш (рукола, фрізе ) – 30 г
  • сіль – 2 г
  • перець – 2 г
  • м'ята – 5 г
  • оцет малиновий – 5 г
  • масло оливкове – 10 г
  • сироп малиновий – 15 г
  • цукор – 2 г
  • ягоди червоної смородини і ожини – 50 г
  • шинка – 50 г

Покроковий рецепт приготування

Тонкі скибочки шинки викласти на тарілку з часточками очищених від шкіри і насіння груш, зверху викласти салатну суміш і ягоди, полити заправкою з малинового сиропу, оцту, оливкового масла, солі, цукру і перцю, прикрасити гілочками м'яти. Господині на замітку

Шинку можна замінити сирокопченої ковбасою. Ягоди можна взяти будь-які інші, по сезону.

0/5 (0 Reviews)