Інгредієнти
- 70 г копченої шинки
- 70 г копченої ковбаси
- яйце – 4 шт
- масло оливкове – 2 ст.л.
- 1 ч. л. солодкого перцю
- 12 скибочок багета
Покроковий рецепт приготування
Нарізати шинку і ковбасу дрібними кубиками, підсмажити до золотистого кольору в оливковій олії. Додати перець, залити збитими яйцями, посолити. Зменшити вогонь, перемішати суміш на сковорідці. Швидко вийняти блюдо з сковорідки (воно дійде до готовності само), нарізати шматочками. Одночасно підсмажити хліб. Викласти блюдо на скибочки підсмаженого хліба, швидко подати на стіл.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!