Інгредієнти
- сіль і білий перець за смаком
- борошно – 1 ст .л.
- масло вершкове – 2 ст.л.
- жовтки яєчні
- 100 г шинки пармської
- 36 консервованих виноградних равликів
- шалот
- сік лимонний
- сметана
- 4 Валовани
- 5 ч. Л. бренді
- 2 пера зеленої цибулі
Покроковий рецепт приготування
Лук-шалот дрібно нарубати, шинку тонко нарізати, пасерувати в олії. Равлики обсушити і додати до суміші. Все добре перемішати і злегка присипати борошном. Влити бренді і додати сметану. Масу підігрівати на маленькому вогні і перемішувати до тих пір, поки не перетвориться на єдиний густий соус. Потім зняти з вогню, додати сік лимона, сіль і перець. Зелену цибулю дрібно порубати. Валовани трохи підігріти в духовці, рівномірно заповнити масою і прикрасити зеленою цибулею. Валовани – стаканчик з листкового тіста. З готового тіста зробити парна кількість гуртків діаметром 5 см. Чаркою меншого діаметру з половини гуртків зробити колечка, потім змастити їх жовтком і приклеїти до гуртків. Зверху знову змастити жовтком і запікати 15 хвилин в духовці при температурі 220 & # 730; С.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!