ВИНОГРАДНІ равлики & QUOT; РОССІНІ & QUOT;

ВИНОГРАДНІ равлики & amp; QUOT; РОССІНІ & amp; QUOT;

ВИНОГРАДНІ равлики & amp; QUOT; РОССІНІ & amp ; QUOT;

Інгредієнти

  • сіль і білий перець за смаком
  • борошно – 1 ст .л.
  • масло вершкове – 2 ст.л.
  • жовтки яєчні
  • 100 г шинки пармської
  • 36 консервованих виноградних равликів
  • шалот
  • сік лимонний
  • сметана
  • 4 Валовани
  • 5 ч. Л. бренді
  • 2 пера зеленої цибулі

Покроковий рецепт приготування

Лук-шалот дрібно нарубати, шинку тонко нарізати, пасерувати в олії. Равлики обсушити і додати до суміші. Все добре перемішати і злегка присипати борошном. Влити бренді і додати сметану. Масу підігрівати на маленькому вогні і перемішувати до тих пір, поки не перетвориться на єдиний густий соус. Потім зняти з вогню, додати сік лимона, сіль і перець. Зелену цибулю дрібно порубати. Валовани трохи підігріти в духовці, рівномірно заповнити масою і прикрасити зеленою цибулею. Валовани – стаканчик з листкового тіста. З готового тіста зробити парна кількість гуртків діаметром 5 см. Чаркою меншого діаметру з половини гуртків зробити колечка, потім змастити їх жовтком і приклеїти до гуртків. Зверху знову змастити жовтком і запікати 15 хвилин в духовці при температурі 220 & # 730; С.

0/5 (0 Reviews)