Інгредієнти
- свинина – 225 гр
- масло рослинне – 150 мл
- цибуля ріпчаста – 1 шт
- морква – 1 шт
- ананас великий – 225 гр
- болгарський перець зелений – 1 шт
- консервовані паростки бамбука – 25 гр
- сіль
Для соусу:
- оцет винний – 125 г
- часник – 2 шт
- сік ананасовий – 5 ст. л.
- коричневий цукор Демерара – 125 гр
- крохмаль – 2 ст. л.
Для тіста:
- розпушувач – 1 ст. л.
- масло рослинне – 1 ст. л.
- крохмаль – 1 ст. л.
- борошно пшеничне – 125 г
Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ
Крок 1 Щоб зробити тісто, змішати крохмаль, борошно, сіль і пекарський порошок. Додати масло і досить води, щоб вийшло густе тісто. Крок 2 Налити олію в вок, нагріти, поки воно не почне майже що диміти. Занурювати кубики свинини в тісто і опускати в гарячу олію до готовності. Діставати шумівкою і складати на кухонні рушники, щоб позбутися зайвої олії. Крок 3 Злити все масло з вока, залишивши 1 ст л, повернути на вогонь. Додати цибулю, зелений перець, шматочки ананаса, морква і бамбук і обсмажувати 1-2 хв. Дістати з вока ложкою з дірками і відкласти. Крок 4 Змішати всі інгредієнти для соусу і вилити в вок. Довести до кипіння, помішуючи, поки він не загусне і не стане прозорим. Готувати 1 хв, потім додати обсмажену свинину і овочі. Готувати ще 1-2 хв і перекласти на тарілку. Подавати з рисом або локшиною. Господині на замітку
Це одне з найпопулярніших китайських страв в Європі, його люблять навіть ті, хто не обізнаний у китайській кухні.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!