Інгредієнти
- горіх мускатний – щіпка
- сіль – за смаком
- часник – 6 зубчиків
- чорний перець – 10 горошин
- лавровий лист – 3 шт.
- свинина (окіст) – 1 кг
- базилік сушений – щіпка
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Горошини чорного перцю злегка потовкти у ступці. Лаврове листя подрібнити, змішати з мускатним горіхом, базиліком, сіллю і перцем. М'ясо вимити, обсушити і обсипати з усіх боків підготовленою сумішшю. Крок 2
Часник очистити, зубчики розрізати уздовж на 3-4 частини. Зробити глибокі надрізи по всій поверхні м'яса і нашпигувати його часником. Загорнути м'ясо у фольгу і прибрати в холодильник на 1,5 доби. Крок 3
Розігріти духовку до 200 ° С. Покласти свинину у фользі у жароміцних форму і запікати в духовці 1 ч. Потім вийняти і дати охолонути. Подавати як холодну закуску.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!