ШИНКУ

Інгредієнти

  • горіх мускатний – щіпка
  • сіль – за смаком
  • часник – 6 зубчиків
  • чорний перець – 10 горошин
  • лавровий лист – 3 шт.
  • свинина (окіст) – 1 кг
  • базилік сушений – щіпка

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 ШИНКУ

Горошини чорного перцю злегка потовкти у ступці. Лаврове листя подрібнити, змішати з мускатним горіхом, базиліком, сіллю і перцем. М'ясо вимити, обсушити і обсипати з усіх боків підготовленою сумішшю. Крок 2

ШИНКУ

Часник очистити, зубчики розрізати уздовж на 3-4 частини. Зробити глибокі надрізи по всій поверхні м'яса і нашпигувати його часником. Загорнути м'ясо у фольгу і прибрати в холодильник на 1,5 доби. Крок 3

ШИНКУ

Розігріти духовку до 200 ° С. Покласти свинину у фользі у жароміцних форму і запікати в духовці 1 ч. Потім вийняти і дати охолонути. Подавати як холодну закуску.

0/5 (0 Reviews)