Свинячі реберця по-техаський

свинячі реберця по-техаський

Інгредієнти

  • перець – за смаком
  • гострий кетчуп – 4 ст. л.
  • паприка мелена – 2 ст. л.
  • сіль – за смаком
  • грудинка свиняча – 1,5 кг
  • масло рослинне – 100 мл
  • мед – 4 ст. л.
  • оцет винний червоний – 4 ст. л.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 свинячі реберця по-техаський

Грудинку вимити, обсушити, нарізати шматками по 2 ребра. Закип'ятити в каструлі підсолену воду, покласти в неї реберця. Ще раз довести до кипіння, після чого готувати на невеликому вогні без кришки 30 хв. Зняти з вогню. Дати охолонути в бульйоні. Крок 2

свинячі реберця по-техаський

Перемішати в мисці до однорідності кетчуп, мед, паприку, оцет і масло. Додати сіль і перець. Крок 3

свинячі реберця по-техаський

Викласти ребра на решітку. Поставити її в піддон, наповнений на 1 см водою, змастити приготованою заправкою. Запікати в розігрітій до 220 ° С духовці 15 хв., Під час приготування один раз перевернути.

0/5 (0 Reviews)