Інгредієнти
- сир – 200 г
- салат-латук – 1 качан
- масло вершкове – 30 г
- помідори – 2 шт.
- батон вчорашнього білого хліба – 1 шт.
- шинка – 200 г
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
З батона зрізати верхівку. Зробити всередині надрізи уздовж боків і акуратно зрізати денце товщиною 1 см. Крок 2
Вийняти м'якуш, розрізати його на шматочки товщиною 0,7 см. Помилитися їх вершковим маслом. Крок 3
Помідори та салатні листя промити і обсушити. Шинку, сир і помідори нарізати тонкими скибочками. Покласти на хліб скибочки сиру, помідорів, шинки і листя зеленого салату. Заповнити сендвічами порожнистий батон. Помістити його на зрізане денце, загорнути у фольгу. На пікніку розігріти на грилі або вугіллі, 1,5-2 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!