Окрошка з різних видів м'яса або збірна окрошка – традиційне російське блюдо. У нього ніколи не додавалася картопля, її просто не було в той час. І квас повинен бути білим і кислим.
Інгредієнти
- відварна курка – 100 г
- середні огірки – 4 шт.
- яйця – 4 шт.
- гірчиця – 2 ч. л.
- маленький пучок кропу
- шинка – 100 г
- 1-2 невеликі ріпки або 1 зелена редька
- кислий квас – 1 л
- сіль, цукор
- відварна яловичина або яловичий язик – 200 г
- велика редиска – 5-6 шт.
- середній пучок зеленої цибулі
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> сметана для подачі
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Яйця зварити круто, залити холодною водою, очистити, остудити. М'ясо, білки варених яєць, огірки, редиска і очищену ріпу (редьку) дрібно нарізати. Кріп і цибулю подрібнити і розтерти разом з сіллю. Жовтки яєць розтерти з гірчицею. Крок 2 В квас додати укропно-цибульну кашку, розтерті жовтки і перемішати. Залити цим квасом нарізані овочі, м'ясо і яйця. За смаком додати цукор. Охолодити, 2-4 ч. Подавати зі сметаною.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!