Окрошка З РІЗНИХ ВИДІВ М'ЯСА

Окрошка з різних видів м'яса або збірна окрошка – традиційне російське блюдо. У нього ніколи не додавалася картопля, її просто не було в той час. І квас повинен бути білим і кислим.

Окрошка З РІЗНИХ ВИДІВ М'ЯСА

Інгредієнти

  • відварна курка – 100 г
  • середні огірки – 4 шт.
  • яйця – 4 шт.
  • гірчиця – 2 ч. л.
  • маленький пучок кропу
  • шинка – 100 г
  • 1-2 невеликі ріпки або 1 зелена редька
  • кислий квас – 1 л
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> сметана для подачі

  • сіль, цукор
  • відварна яловичина або яловичий язик – 200 г
  • велика редиска – 5-6 шт.
  • середній пучок зеленої цибулі

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Яйця зварити круто, залити холодною водою, очистити, остудити. М'ясо, білки варених яєць, огірки, редиска і очищену ріпу (редьку) дрібно нарізати. Кріп і цибулю подрібнити і розтерти разом з сіллю. Жовтки яєць розтерти з гірчицею. Крок 2 В квас додати укропно-цибульну кашку, розтерті жовтки і перемішати. Залити цим квасом нарізані овочі, м'ясо і яйця. За смаком додати цукор. Охолодити, 2-4 ч. Подавати зі сметаною.

0/5 (0 Reviews)