Ця лазіння – подарунок худне, тому що замість тесту скибочки кабачка, самого низькокалорійного овоча.
Конкурс рецептів. Середземномор'ї Сімейні традиції: рецепт в спадок Конкурс рецептів & quot; Сьогодні на вечерю & quot; Кращі страви з наших продуктів x Інгредієнти
- кабачок – 1 шт.
- великі помідори – 2 шт .
- сир сирний м'який – 250 г
- шинка – 200 г
- кріп – 1 пучок
- масло оливкове – 5 ст. л.
- сіль дрібна морська – за смаком
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> перець болгарський – до смаку
Покроковий рецепт приготування
крок 1
Форму для запікання змастити оливковою олією і викласти шар нарізаного тонкими пластинами кабачка. Крок 2
Зверху покласти шар тонко нарізаної шинки. Крок 3
Потім шар сиру, кропу. Крок 4
Продовжувати викладати шарами – кабачок, помідор, шинка, сир. Крок 5
Покласти шар кабачків, змастити оливковою олією, (можна посипати панірувальними сухарями), поставити в духовку на 25 хвилин. Подавати лазанью, прикрасивши зеленню і натертим сиром. Господині на замітку Ця лазіння – подарунок худне, тому що замість тесту скибочки кабачка, самого низькокалорійного овоча.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!