ФРАНЦУЗЬКИЙ КИШ

ФРАНЦУЗЬКИЙ КІШ

Інгредієнти

  • класичне пісочне тісто – 400-500 г
  • шинка – 300 г
  • сир твердих сортів – 200 г
  • вершки – 200 мл
  • яйця курячі – 6 шт.
  • свіжа зелень
  • сіль, перець

Покроковий рецепт приготування

Тісто розкачати і викласти у форму для запікання, попередньо змащену вершковим маслом.

Нарізаємо шинку кубиками або соломкою – як вам більше подобається. Сир натираємо на крупній тертці. Змішуємо в окремій мисці і викладаємо у форму для випікання.
Додаємо сіль і перець і знову перемішуємо.

Свіжу петрушку подрібнюємо і також відправляємо до начинки. Вона додасть Кішу соковитість і свіжість.

Тепер за допомогою блендера збиваємо яйця з вершками. Ви можете використовувати або тільки жовтки, або білки, або яйця цілком – тут все залежить тільки від ваших уподобань. Потім заливаємо цією сумішшю киш і відправляємо його в духовку, розігріту до 180 & deg; C, на 20-25 хвилин.

Готовий киш можна подавати як гарячим, так і холодним!
Приємного апетиту! < br />
До речі, відразу попереджаємо, що киш – блюдо досить калорійне і ситне, тому одним скибочкою цього традиційного французького пирога можна наїстися на цілий день!

0/5 (0 Reviews)