Інгредієнти
- класичне пісочне тісто – 400-500 г
- шинка – 300 г
- сир твердих сортів – 200 г
- вершки – 200 мл
- яйця курячі – 6 шт.
- свіжа зелень
- сіль, перець
Покроковий рецепт приготування
Тісто розкачати і викласти у форму для запікання, попередньо змащену вершковим маслом.
Нарізаємо шинку кубиками або соломкою – як вам більше подобається. Сир натираємо на крупній тертці. Змішуємо в окремій мисці і викладаємо у форму для випікання.
Додаємо сіль і перець і знову перемішуємо.
Свіжу петрушку подрібнюємо і також відправляємо до начинки. Вона додасть Кішу соковитість і свіжість.
Тепер за допомогою блендера збиваємо яйця з вершками. Ви можете використовувати або тільки жовтки, або білки, або яйця цілком – тут все залежить тільки від ваших уподобань. Потім заливаємо цією сумішшю киш і відправляємо його в духовку, розігріту до 180 & deg; C, на 20-25 хвилин.
Готовий киш можна подавати як гарячим, так і холодним!
Приємного апетиту! < br />
До речі, відразу попереджаємо, що киш – блюдо досить калорійне і ситне, тому одним скибочкою цього традиційного французького пирога можна наїстися на цілий день!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!