ЗАПІКАНКА З стручкової квасолі

ЗАПІКАНКА З стручкової квасолі

конкурс рецептів & quot; Сьогодні на вечерю & quot; Гастрономічна Щвецию x Інгредієнти

  • квасоля стручкова – 300 г
  • шинка – 200 г
  • морква – 1 шт.
  • перець болгарський – 1-2 шт.
  • помідори – 300 г
  • сир твердий – 70 г
  • сіль, перець чорний мелений
  • яйця – 4 шт.
  • вершки або молоко – 70 мл

Покроковий рецепт приготування

1. стручкову квасолю промити, видалити хвостики, укласти в каструлю з киплячою підсоленою водою і відварити до готовності (близько 15-20 хвилин).
2. Шинку нарізати кубиками, моркву – дуже дрібними кубиками (або потерти на крупній тертці), перець – кубиками, квасоля більш дрібними шматочками. Змішати всі інгредієнти.
3. Форму для запікання змастити олією, викласти в форму шинку з овочами.
4. Яйця збити в однорідну піну, додати вершки, сіль і перець за смаком, можна додати ще якихось трав за смаком.
5. Отриманої яєчної масою залити квасолю з шинкою.
6. Зверху викласти скибочки помідорів і посипати крупно натертим сиром.
7. Запікати в духовці до готовності.

0/5 (0 Reviews)