Інгредієнти
- 150 г руколи
- 150 г тонко нарізаної в'яленої шинки
- 2 середніх качанчики фенхелю
- 1/2 склянки зерен граната
- 1 великий пучок зеленої цибулі
- 1 маленький пучок м'яти
- 3 ст. л. оливкового масла «екстра вірджин»
- 1,5 ст. л. бальзамічного оцту
- сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Розріжте кочанчики фенхеля навпіл, видаліть щільну качан і наріжте м'якоть дуже тонкими скибочками. Перекладіть в миску, злегка посипте сіллю, додайте 1 ст. л. оливкового масла, перемішайте. Крок 2
Наріжте зелену цибулю тонкими кільцями, порубати листя м'яти. Змішайте в іншій мисці руколу, цибулю і м'яту, заправте оцтом бальзамічним і маслом, що залишилося і перемішайте. Приправте сіллю і перцем. Крок 3
Розкладіть фенхель по тарілках, покладіть суміш з руколою. Посипте салат зернами граната. Нарвіть руками шматки шинки на довгі смужки і розкладіть на тарілках.
Спробуйте додати замість шинки скибочки адигейського сиру. Господині на замітку
Легке блюдо для початку обіду або вечері. Терпка рукола, хрусткий фенхель і вибухові зерна граната. Завершує композицію сиров'ялена шинка. Але і без неї виходить теж дуже смачно.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!