Інгредієнти < ul>
Для начинки:
- 250 г свинячого фаршу
- 150 г шинки або запеченого м'яса
- 50 г бекону
- 2 яйця
- 1 невелика цибулина
- 3-4 шматка черствого білого хліба
- 2 ст. л. вершкового масла
- сіль, мелений білий перець
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 400 г шпинату
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Для тесту змішайте яйця з сіллю і 2 ст. л. води. Просійте 350 г борошна гіркою в більшу миску, в центрі зробіть поглиблення і влийте в нього яєчну суміш. Замісити тісто, підсипаючи борошно з країв і поступово перемішуючи. Крок 2
перекладіть тісто з миски на робочу поверхню і вимішуйте, при необхідності потроху досипляючи борошно. Тісто має бути еластичним і не липнути до рук. Накрийте його і залиште на 30-60 хв. Крок 3
Для начинки бланшуйте шпинат в підсоленій воді, 2 хв. Відкиньте на сито, відіжміть і порубати. Дрібними кубиками наріжте шинку, бекон і цибулю. Розтопити вершкове масло у великій сковороді, покладіть цибулю і бекон, обсмажуйте 5 хв. Додайте шпинат, зніміть з вогню і перемішайте. Крок 4
З хліба зріжте кірки, замочіть м'якуш в холодній воді на 5 хв., Відіжміть, додайте до шпинатній суміші. Туди ж покладіть фарш і шинку, додайте яйця, посоліть, поперчіть. Вимісити фарш руками до однорідності. Крок 5
тісто розкачати в пласт товщиною 3-4 мм і наріжте смугами шириною 10 см. Розкладіть по смугах тесту по 1 ч. л. (Або трохи менше) фаршу на відстані 3 см від одного довгого краю і в 6-7 см один від одного. Крок 6
накрийте фарш вільної довгою половиною тесту, притисніть тісто навколо фаршу і розріжте на рівні шматки, кожен з фаршем посередині. Ще притисніть краю, щоб маульташен НЕ розклеїлись. Варіть в киплячому бульйоні 10 хв. Подавайте, посипавши смаженими хлібними крихтами.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!