НІМЕЦЬКИЙ суп із сочевиці

НІМЕЦЬКИЙ суп із сочевиці

Інгредієнти

  • 1,3 л курячого бульйону
  • 2 склянки коричневого сочевиці
  • 200 г шинки з жирком
  • 1 велика морквина
  • 1 велика цибулина
  • 3 черешки селери
  • 4 зубчики часнику
  • 5-7 гілочок петрушки
  • 1 лавровий лист
  • 0,5 ч. л. насіння кмину
  • сіль, чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

НІМЕЦЬКИЙ суп із сочевиці

Залийте сочевицю водою на 4 ч. Промийте, покладіть в каструлю, залийте холодним бульйоном на 10 хв. Цибулю, моркву, селеру і шинку наріжте кубиками 5-7 мм. Стебла петрушки зв'яжіть ниткою, листочки відкладіть. Крок 2

НІМЕЦЬКИЙ суп із сочевиці

Бульйон з сочевицею доведіть до кипіння, зніміть піну, покладіть шинку, стебла петрушки, лавровий лист і кмин. Варіть на слабкому вогні 30 хв. Видаліть стебла і лавровий лист. Крок 3

НІМЕЦЬКИЙ суп із сочевиці

Додайте цибулю, моркву і селеру, варіть 20 хв. Якщо суп виходить дуже густим, долийте холодної води. Подрібніть часник з листям петрушки, всипте в суп разом з кмином, сіллю і перцем, варіть 5-7 хв. Подавайте суп дуже гарячим.

0/5 (0 Reviews)