Інгредієнти
- 1,3 л курячого бульйону
- 2 склянки коричневого сочевиці
- 200 г шинки з жирком
- 1 велика морквина
- 1 велика цибулина
- 3 черешки селери
- 4 зубчики часнику
- 5-7 гілочок петрушки
- 1 лавровий лист
- 0,5 ч. л. насіння кмину
- сіль, чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Залийте сочевицю водою на 4 ч. Промийте, покладіть в каструлю, залийте холодним бульйоном на 10 хв. Цибулю, моркву, селеру і шинку наріжте кубиками 5-7 мм. Стебла петрушки зв'яжіть ниткою, листочки відкладіть. Крок 2
Бульйон з сочевицею доведіть до кипіння, зніміть піну, покладіть шинку, стебла петрушки, лавровий лист і кмин. Варіть на слабкому вогні 30 хв. Видаліть стебла і лавровий лист. Крок 3
Додайте цибулю, моркву і селеру, варіть 20 хв. Якщо суп виходить дуже густим, долийте холодної води. Подрібніть часник з листям петрушки, всипте в суп разом з кмином, сіллю і перцем, варіть 5-7 хв. Подавайте суп дуже гарячим.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!