Фарфалле з неаполітанських томатному соусі

Фарфалле з неаполітанських томатному соусі

Інгредієнти

  • 800 г різаних томатів
  • 2 стебла черешкові селери
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> цибуля ріпчаста

  • оливкова олія – ​​3 ст. л.
  • морква – 1 шт
  • 2 ст. л. тертого пармезану
  • 50 г копченої шинки або бекону
  • 200 мл сухого червоного вина
  • 1 ст. л. рубленого базиліка
  • 400 г пасти фарфалле
  • сіль

< h2 class = "recipe__ingredient-title"> Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Морква, цибуля і селера очистити. Морква нарізати дрібними кубиками, селеру тонкими кільцями, цибулю дрібно посікти. Бекон також нарізати кубиками. Крок 2 Масло розігріти в каструлі або глибокій сковороді, обсмажити овочі з беконом 2-3 хв. Крок 3 Влити вино і випарувати наполовину на сильному вогні. У посуд з овочами додати рубані томати, посолити, поперчити. Зменшити вогонь до мінімуму і готувати соус, помішуючи, 30 хв., Поки не загусне. В кінці приготування додати рубаний базилік. Крок 4 Фарфалле відварити в киплячій підсоленій воді згідно з вказівками на упаковці, відкинути на друшляк, обсушити. Змішати з соусом і подавати, посипавши тертим пармезаном.

0/5 (0 Reviews)