ЛАЗАНЬЯ з лаваша

Інгредієнти

  • кефір
  • сир твердий
  • тонкий лаваш

Для грибної начинки

  • сметана – пара ложок
  • цибуля ріпчаста

Для грибної начинки

  • гриби – 300 г

Для м'ясної начинки

  • морква

Для м'ясної начинки

  • цибуля ріпчаста
  • м'ясо – 300 г
  • паста томатна – 1 ложка

Для овочевої начинки

  • сметана
  • овочева суміш (кольорова капуста і спаржа) – 300 г

покроковий рецепт пРИГОТУВАННЯ

Для приготування начинки гасити необхідні інгредієнти до готовності. Для м'ясної лазаньї гасити м'ясо, цибулину і моркву, додати томатну пасту. Для грибної лазаньї гасити зі сметаною гриби і цибулину. Для овочевої лазаньї гасити овочеву суміш зі сметаною. Пару листя лаваша викласти на дно форми, полити кефіром (пара ложок), викласти частину начинки. Застелити ще лавашем, полити знову кефіром і знову покласти частину начинки (повторювати, поки не закінчиться начинка). Зверху полити кефіром і посипати тертим сиром. Запекти в духовці до рум'яної скоринки.

0/5 (0 Reviews)