Моя коронна страва, яким я вразила свого майбутнього чоловіка:)
Конкурс & quot; Моє святкове фірмове блюдо & quot; x Інгредієнти
- 2 великих яйця (або 3 середніх)
- 80 г фаршу (вареного, перекрученого )
- 5 печериць (роблю з будь-якими грибами або без них, коли немає)
- 1 маринований або солоний огірок
- 1 ст. л. сметани
- 1 ст. л. молока
- 2 ст. л. з гіркою тертого сиру
- трохи гірчиці
- зубчик часнику
- зелена цибуля, петрушка
- сіль, приправа Vegeta червона
- рослинне масло
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 У блендер викладаємо: фарш, яйця, молоко, сіль, приправу Vegeta червону і 1 чайну ложку рослинної олії. Перемішуємо, виливаємо на сковороду середнього розміру з невеликою кількістю рослинної олії (не всі, половину). Розрівняти, щоб як яєчня смажилася. Смажити під кришкою кілька хвилин на середньому-маленькому вогні. Перевернути, смажити ще 1-2 хв. Крок 2 Порізати, трохи обсмажити печериці (роблю частіше, коли смажені гриби вже стоять в холодильнику готові). Додати до грибів порізаний соломкою огірок, сир, сметану, гірчицю, часник. Перемішати. Можна додати шинку. Крок 3 На одну половину млинця на сковороді викладаємо половину начинки. Накриваємо другою половиною. Закриваємо кришкою і ще 1 хв. смажимо до розплавлення сиру. Крок 4 При подачі посипаємо цибулею або петрушкою.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!