ледачі бризолу

Моя коронна страва, яким я вразила свого майбутнього чоловіка:)

 ледачих бризолу

Конкурс & quot; Моє святкове фірмове блюдо & quot; x Інгредієнти

  • 2 великих яйця (або 3 середніх)
  • 80 г фаршу (вареного, перекрученого )
  • 5 печериць (роблю з будь-якими грибами або без них, коли немає)
  • 1 маринований або солоний огірок
  • 1 ст. л. сметани
  • 1 ст. л. молока
  • 2 ст. л. з гіркою тертого сиру
  • трохи гірчиці
  • зубчик часнику
  • зелена цибуля, петрушка
  • сіль, приправа Vegeta червона
  • рослинне масло

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 У блендер викладаємо: фарш, яйця, молоко, сіль, приправу Vegeta червону і 1 чайну ложку рослинної олії. Перемішуємо, виливаємо на сковороду середнього розміру з невеликою кількістю рослинної олії (не всі, половину). Розрівняти, щоб як яєчня смажилася. Смажити під кришкою кілька хвилин на середньому-маленькому вогні. Перевернути, смажити ще 1-2 хв. Крок 2 Порізати, трохи обсмажити печериці (роблю частіше, коли смажені гриби вже стоять в холодильнику готові). Додати до грибів порізаний соломкою огірок, сир, сметану, гірчицю, часник. Перемішати. Можна додати шинку. Крок 3 На одну половину млинця на сковороді викладаємо половину начинки. Накриваємо другою половиною. Закриваємо кришкою і ще 1 хв. смажимо до розплавлення сиру. Крок 4 При подачі посипаємо цибулею або петрушкою.

0/5 (0 Reviews)