ВЕЧЕРЯ Холостяк

Готується швидко, дуже поживно, а головне – корисно!

ВЕЧЕРЯ Холостяк

Конкурс & quot; Моє святкове фірмове блюдо & quot; x Інгредієнти

  • Фарш яловичий – 600 г
  • Цибуля ріпчаста – 150 г
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> Томатна паста Подравка – 1 упаковка

  • Макарони – 500 г

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Обсмажити фарш разом з дрібно порізаною цибулею на сковорідці. Крок 2 Додати томатну пасту і потримати на повільному вогні 5 хвилин. Крок 3 Відварити макарони. З'єднати з фаршем. Господині на замітку

Після приготування макаронів і зливу води додати трохи оливкового/соняшникової олії і перемішати. Це позбавить макарони від злипання

0/5 (0 Reviews)