Готується швидко, дуже поживно, а головне – корисно!
Конкурс & quot; Моє святкове фірмове блюдо & quot; x Інгредієнти
- Фарш яловичий – 600 г
- Цибуля ріпчаста – 150 г
- Макарони – 500 г
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> Томатна паста Подравка – 1 упаковка
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Обсмажити фарш разом з дрібно порізаною цибулею на сковорідці. Крок 2 Додати томатну пасту і потримати на повільному вогні 5 хвилин. Крок 3 Відварити макарони. З'єднати з фаршем. Господині на замітку
Після приготування макаронів і зливу води додати трохи оливкового/соняшникової олії і перемішати. Це позбавить макарони від злипання
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!