ФРИКАДЕЛЬКИ З курячого фаршу

Фрикадельки – це кульки, виготовлені з м'ясного або рибного фаршу, в який також додають зелень або спеції. У кулінарії слов'янських народів такі кульки варять в бульйоні, у європейців фрикадельки обсмажують у великій кількості масла. Даний рецепт, представляє італійську кухню. Подається з полентой або картопляним пюре, перед подачею тефтелі посипають свіжим чебрецем.

 ФРИКАДЕЛЬКИ з курячого фаршу

Конкурс рецептів & quot; Святкові рецепти з куркою & quot; x Інгредієнти

  • 500 г курячого м'яса
  • 100 г черствого хліба
  • 80 г тертого пармезану
  • 2 яйця
  • 2 зубчики часнику
  • 1 невеликий пучок петрушки
  • 2 гілочки чебрецю
  • 2 гілочки орегано
  • Чорний мелений перець за смаком
  • Сіль за смаком

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

ФРИКАДЕЛЬКИ З курячого фаршу

М'ясо провернути через м'ясорубку. Хліб залити водою і дати розмокнути, після чого віджати руками і додати до фаршу. Крок 2

ФРИКАДЕЛЬКИ З курячого фаршу

Петрушку дрібно нарізати і перекласти в миску з фаршем, туди ж додати тертий пармезан, яйця, очищений і подрібнений часник, приправити сіллю і перцем, все перемішати. Крок 3

ФРИКАДЕЛЬКИ З курячого фаршу

З фаршу сформувати невеликі кульки. У сковороді розігріти оливкову олію (можна смажити у фритюрниці), перекласти в неї м'ясні кульки і обсмажувати до золотистого кольору, весь час помішуючи, щоб вони не поміняли свою формую. Крок 4

ФРИКАДЕЛЬКИ З курячого фаршу

Готові фрикадельки перекласти на паперовий рушник, щоб воно ввібрало надлишки масла, потім перекласти на блюдо, посипати листям чебрецю і орегано. Як гарнір італійські господині подають поленту або картопляне пюре.

0/5 (0 Reviews)