ЛЮЛЯ-КЕБАБ З КУРКИ

Люля-кебаб & ndash; блюдо популярне і апетитне, яке ідеально підходить для пікніка. Хороший кебаб може бути не тільки ситним, але і цілком бюджетним. Якщо знати деякі хитрощі, можна нагодувати навіть велику родину і всіх & nbsp; гостей.

ЛЮЛЯ-КЕБАБ З КУРКИ

 ЛЮЛЯ-КЕБАБ ІЗ КУРКИ

Інгредієнти

  • куряче філе стегна без шкіри – 760 г
  • цибуля ріпчаста (очищений) – 80 г
  • сіль каменная- 10 г
  • перець чорний мелений – 1,5 г
  • жир яловичий – 165 г
  • зелень (за смаком) – 16 г
  • лаваш – 2 шт.
  • помідори черрі крупние- 9 шт.
  • солоні огірки – 180 г

Покроковий рецепт приготування

крок 1 Куряче філе стегна, цибулю і жир пропустити через м'ясорубку. Крок 2 Додати сіль і перець. Все ретельно перемішати і гарненько відбити фарш, щоб вийшов зайве повітря. Крок 3 Сформувати з фаршу ковбаски і обсмажити їх на грилі або на сковороді гриль. Крок 4 Подавати, посипавши рубаною зеленню, з лавашем, шматочками солоних огірків і помідором черрі, розрізаним навпіл. До речі

& nbsp; Рецепт надано Русико Шаматава, шеф-кухарем ресторану джонджолі.

0/5 (0 Reviews)