Люля готується дуже просто, найголовніше вибрати якісне м'ясо і курдюк. Люля з баранини – відмінний варіант для тих, хто виїжджає за місто, і хороша альтернатива шашликів. & Nbsp;
Інгредієнти
- 400 г баранини
- 100 г курдюка
- сіль і перець за смаком
- 2 гілочки кінзи
- 1-2 ріпчастої цибулі
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Баранину дуже дрібно наріжте або проверніть на крупній м'ясорубці. Крок 2 Дрібно порубати курдюк, додайте до баранини. Крок 3 Дрібно поріжте ріпчасту цибулю і кинзу. Крок 4 Все ретельно перемішайте. Сформуйте люля на шампурах. Обсмажуйте на мангалі або на грилі До речіРецепт надано бренд-шефом ресторану & quot; Арагві & quot; Антоном Саркісова
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!