Макарони по-флотськи – класичне блюдо радянської домашньої кухні. Рецепт цієї страви & nbsp; з'явився приблизно в 50-і роки XX століття, і з тих пір воно стало одним з улюблених в СРСР. Просте, недорого, ситне, що ще потрібно для популярності? Ах, так, смак! Макарони по-флотськи – дуже смачна страва, коли ви готуєте його їх хорошого м'яса і правильних макаронів.
Інгредієнти
- макарони – 300 г
- яловичий фарш – 600 г
- паста томатна – 2 ст. л.
- масло рослинне – 2 ст. л.
- цибуля – 1 шт.
- товчений часник – 2 зубчики
- сіль – за смаком
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Відварити макарони відповідно до інструкції на упаковці. Крок 2
цибулю дрібно нарізати, часник розчавити. У сковороді розігріти масло і обсмажити овочі, 5 хв. Покласти фарш і готувати 10-12 хв., Розминаючи грудочки лопаткою. Крок 3
Додати томатну пасту, розмішати і прогріти, 2 хв. Влити 0,5 склянки гарячої води, посолити і поперчити за смаком, тушкувати 5 хв. Макарони відкинути на друшляк і перекласти в сковороду до фаршу, готувати все разом 5 хв. Перед подачею на стіл можна посипати тертим сиром і свіжою зеленню. До речі
Існує близько десятка рецептів макаронів по флотськи – з курячим фаршем, з томатним соусом, з тушонкою. Але класикою залишаються макарони, змішані з обсмаженою яловичим фаршем. Класика лаконічна, але саме цей смак до сих пір люблять росіяни.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!