Маринована свинина, запечена з овочами

Інгредієнти

  • апельсини – 1 шт.
  • морква – 1 шт.
  • перець болгарський
  • цибулина велика – 1 шт.
  • кефір – 0,5 склянки
  • сіль
  • порційні шматки свинини (шия) – 6 шт.

Покроковий рецепт приготування

Шість порційних шматочків свинини замаринувати соком апельсина на 15-20 хвилин.

Поперчить м’ясо і злегка втерти перець в нього з обох сторін. Порізати кільцями цибулину, соломкою моркву.

Натерти шматки м’яса сіллю, а потім скласти з них і цибулі з морквою башточку: шматок м’яса + цибуля, морква; шматок м’яса + цибуля, морква … “Упустити” цю “вежу” в форму для запікання – вийде “нарізаний батон бутеров”. Тоненькою цівкою кефіру пройтися по верхівках “бутеров” і відправити їх на годину в розігріту духовку.

0/5 (0 Reviews)