Пучеро канарія (Канарська селянська юшка)

Інгредієнти

  • кмин, орегано, лавровий лист
  • помідор – 2 шт
  • по 1 кг капусти і картоплі
  • часник – 3 зубчики
  • 1 кг свинини
  • 250 г баранячого гороху
  • 200 г гарбуза
  • 2 качана молодої кукурудзи
  • цибуля ріпчаста

Покроковий рецепт приготування

Свинину дрібно порізати. Лук розрізати на 4 частини. Помідори, цільні зубчики часнику і цибулю залити холодною водою і довести до кипіння. Додати свинину, попередньо замочений горох. Варити 10 хв .; додати нарізану картоплю, нашатковану капусту, кукурудзяні качани і гарбуз. Варити до готовності м’яса. В кінці додати рубану зелень і лавровий лист. Коли м’ясо звариться, вийняти гарбуз, зробити з неї пюре і добре розмішати в юшці.

0/5 (0 Reviews)