Медальйони у вишневому соусі

Інгредієнти

  • вино біле сухе – 50 мл
  • розмарин – 1 см
  • сіль
  • вишня – 100 г
  • свиняча вирізка – 400 г
  • червоне напівсолодке вино – 200 мл
  • паста томатна – 2 ч . л.
  • пудра цукрова – 4 ст. л.

Покроковий рецепт приготування

Свинячу вирізку обполіскувати, підсушують і зачищаємо від плівок і прожилок. Нарізаємо м’ясо порційними медальйонами – по косій, кожен завтовшки 2 см. Шматки свинини перчимо, посипаємо дрібкою цукрової пудри і заливаємо білим сухим вином. Маринуємо м’ясо протягом 30 хв. У розігріту каструльку наливаємо червоне вино і кип’ятимо його протягом 1-2 хв., Щоб прибрати характерний винний запах. Додаємо в каструльку вишні, цукрову пудру, сіль і готуємо соус, постійно помішуючи, на середньому вогні близько 5 хв. У процесі варіння додаємо розмарин – буквально на 1 хв., Щоб він віддав соусу свій запах. У соус закладаємо томатну пасту і доводимо його до густоти на невеликому вогні. Замариноване м’ясо смажимо на грилі до готовності. Готове м’ясо солимо за смаком. Акуратно укладаємо на тарілку медальйони, поливаємо їх вишневим соусом.

0/5 (0 Reviews)