Стейк в кавовій скоринці

Інгредієнти

  • какао-порошок – 1 ст. л.
  • масло оливкове – 2 ст. л.
  • сіль
  • кава мелена – 2 ст. л.
  • свинина стейк – 4 шт
  • кориця

Покроковий рецепт приготування

У тарілці для перших страв змішайте каву, какао і корицю. Стейки вимити, обсушити, обмазати маслом, посолити, поперчити і добре обваляти в кавовій суміші. Масло, що залишилося вилийте на сковороду, добре нагрійте її і викладіть стейки. Обсмажуйте по 5 хвилин з кожного боку, кілька разів перевернувши щоб не пригоріло. Подавати такий стейк можна з відвареної цвітною капустою або овочевий сумішшю.

0/5 (0 Reviews)